Tämä viikko Kuopiossa, Vuokatissa, Vieremällä ja Kajaanissa

Alkukesän tapahtumarikkain viikko on nyt menossa. Kuopiossa ollaan Lakeus soundin keikalla Powercupissa, iso telkkari on keikkaillut pohjois-savon ja Vuokatin välillä ja äänentoistoa ja lamppuja on kuskattu pitkin kyliä. Lisäksi kaikkea muutakin toimintaa on nyt, huoltoa ja säätöä sekä kaikenlaista pientä..

Ainakin Kuopiossa on keli tehnyt vähän haittaa, kun kaikki kamat on märkänä ja tapahtumatelttoja meinasi tuuli alkaa lennättämään. Kaikki on onneksi saatu toimimaan hyvin ja tästä viikosta taas kun selvitään niin helpottaa paljon. Sitten voikin alkaa muut kiireet.

Catering asioista lupailin kertoa kunhan saamme ensin itse tietää mihin pystymme. Nyt olemme osana upeaa kokonaisuutta avanneet delivaunu.fi sivun, sekä samalla myyntivaunulla teemme kauppaa Kajaanin kauppatorilla koko kesän, aina sään salliessa. Tämän lisäksi voimme tarjota laitteillamme tapahtumiin kahvituksen, donitsit, hodarit ja lihapiirakat. Rennolla asenteella ja laadusta tinkimättä. Tuotteista on enemmän tuolla delivaunu.fi sivuilla. Valikoima laajenee sitä mukaa kun ehdimme kehittää lisää tuotteita.

 

Vastaa

Your email address will not be published.