Palvelut

 

KOKOUSPALVELU

Suunnittelemme tarpeidenne mukaiset tilat, ruokailut, kalusteet, tekniikan ja kuljetukset. Kaikenlaisia ja kaiken kokoisia tiloja löytyy kauttamme, samoin aktiviteetteja tunnelman luomiseen.

TUOTANNOT

Laadimme valmiin tuotannon avaimet käteen meiningillä tai vaikka vain osan. Toimimme yhteistyössä eri toimijoiden kanssa ja otamme mieluusti osan vastuusta tapahtuman järjestämisessä.

KONSERTIT, KULTTUURITAPAHTUMAT JA MASSATILAISUUDET

Hankimme esiintyjät, esiintymispaikan, tekniikan ja kaiken tarvitsemanne. Pitkään kokemukseemme mahtuu lukemattomia festivaaleja, puoluekokouksia ja kulttuuritapahtumia.

TEKNIIKKA

Tapahtumien onnistumisen kannalta on ensisijaisen tärkeää että tekniikka toimii. Meillä on käytössä laadukas ja kansainväliset standardit täyttävä esitystekniikka, jota käyttää kokenut, ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta. Usein tarjotaan vain tietokonetta ja videotykkiä, mutta me haluamme tarjota toimivaa kokonaisuutta, jolloin asiakkaan vastuulla on vain esiintyminen. Me hoidamme kaiken muun, ammattitaidolla.

MESSUOSASTOT

Suunnittelemme ja rakennamme messuosastot ja näyttelytilat sekä lavasteet.

Toimimme myös jälleenmyyjänä messumatoille ja palosuojatuille kankaille.

 

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeä asia ja siksi haluammekin olla tapahtumassa mukana jo suunnitteluvaiheesta alkaen. Myös tapahtuman jälkeinen tuotanto on meille kunnia-asia.

 

 

Follow us